Deutsch English English Français Nederlands Russian Turkish

BioDeposit® GroupDe Besloten Vennootschap BioDeposit® Group is een wereldbedrijf, opgericht in februari 2011 voor de verkoop van hoogwaardige eigen ecologische BioDeposit® producten, gemaakt uit turf en sapropeel gewonnen in Letland. Ons bedrijf is zodanig uitgegroeid door de vele jaren van wetenschappelijk onderzoek en ontwikkelingen op het gebied van de hydromechanica, biofysica en biologie waardoor BioDeposit® producten het ons mogelijk maakten om zeer concurrerende kwaliteit te bieden, die ons in staat stelt om zelfs de meest veeleisende klant tevreden te stellen.

Het is een feit dat de wereld steeds meer bezorgd is over voedseltekorten. Door dergelijke factoren zoals bevolkingsexplosie en de gevolgen van de klimaatverandering en weerpatronen, is de nood voor het maximaliseren van het potentieel van het land nog nooit zo groot geweest.

De merkbekendheid van BioDeposit® producten groeit en onze verkopers / distributienetwerk breidt steeds uit. Momenteel zijn onze BioDeposit® producten verkrijgbaar in bijna 20 landen. Als specialisten in hun vakgebied van het hoogste niveau, zijn onze verkopers goed geïnformeerd over de specifieke behoeften van hun eigen nationale consumenten, die hen mogelijk maakt om de best mogelijke resultaten te behalen uit het implementeren van onze BioDeposit® -producten, waardoor goede resultaten ons helpen om betere verkoopresultaten te verzekeren.


Tot op heden wordt de agrarische wereld over het algemeen geconfronteerd met een keuze tussen chemisch geproduceerde meststoffen, - meer en meer afgewezen door de consument -, of mest op basis van biologische productie. Het alternatief geboden door BioDeposit® combineert de doeltreffendheid van het eerste met de eco-deugdelijkheid van het tweede.

En dus via de productie en distributie van natuurlijke BioDeposit® producten, is de activiteit van ons bedrijf gericht op het ondersteunen en koesteren van een organische levensstijl die het schade toebrengen aan mens, plant en dier tegengaat ,alswel het gebruik van synthtische pesticiden in de landbouw verkleint en de verarming en vervuiling van de bodem, water en lucht beperkt. Biologische landbouw, aan de andere kant, bevordert de gezondheid van zowel de consumenten als het milieu. BioDeposit® producten en de biologische landbouw markt in zijn geheel zijn exponentieel gegroeid omdat steeds meer consumenten leren dat biologische landbouw beter is voor hen en hun omgeving. Ondanks de groei, is de handel van de biologische landbouw nog steeds in gevaar en hangt de toekomst af van elke persoon die niet wil dat zijn of haar gezondheid en die van hun kinderen verpest worden door giftige scheikundige stoffen.

Company BioDeposit