Deutsch English English Français Nederlands Russian Turkish

Hierbij bieden wij antwoorden op meest gestelde vragen met betrekking tot de toepassing van BioDeposit® producten. Dit zal u helpen om alle voordelen te begrijpen die Bio Deposit ® biedt. Gelieve uw vraag te stellen, indien een antwoord niet aanwezig is, en we beantwoorden ze met plezier.


1. Waarin verschilt BioDeposit Agro met de andere biologische producten, mest, compost en turf?

LEES MEER

Sapropeel, in vergelijking met mest, compost en turf, bevat veel biologisch actieve stoffen en micro-elementen. Sapropeel verschilt met deze stoffen erin dat ze beschikbaar zijn voor planten in natuurlijke vorm, gebalanceerd zijn en een hoog niveau aan organisch materiaal humusvorming heeft. Vers gewonnen sapropeel bevat geen onkruidzaden, terwijl de traditionele vormen van organische meststoffen, zoals pluimvee-, varkens- en veemest, evenals turf meestal een groot aantal onkruidzaden bevatten. Sapropeelmeststof behoeft geen aanpassingsperiode. Mest en ander organisch materiaal heeft een lange termijn voorbereiding (6-12 maanden) nodig, alvorens het toe te passen op de bodem. Humuszuren van sapropeel hebben in tegenstelling tot turf humuszuren een hoger stikstofgehalte (tot 7% ten opzichte van 2-4% in turf humuszuren) en waterstof (tot 7% ten opzichte van 5,5-6%). Vergeleken met andere meststoffen, heeft Sapropeel het hoogste stikstofgehalte (n), maakt het behoud en accumulatie gemakkelijker.

CLOSECLOSE


2. Hoe herstelt BioDeposit Agro de bodem?

LEES MEER

Een gezonde bodem is als een organisme dat vol leven zit. De bovenste vruchtbare laag is gevuld met levende organismen en een organische humus, zodat het een mineraal deel is van de bodem. Een omzet van voedingsstoffen vindt hierin plaats. Hoe meer micro-organismen in de bodem, hoe gezonder. BioDeposit Agro bestaat uit een verscheidenheid van micro-organismen, organische micro-en macro-elementen, humuszuren, maar de grootste concentratie van humuszuren wordt bekomen via onze BioDeposit Elixir.

CLOSECLOSE


3. Waarom zijn onze producten zo sterk?

LEES MEER

De uitstekende werking van ons product wordt verklaard door de hoge concentratie aan organische stoffen die bijdraagt aan de groei van aanwezige micro-organismen in de bodem, evenals humuszuren die de groei van planten verbetert.

CLOSECLOSE


4. Hoe BioDeposit Agro helpt om te besparen op irrigatie?

LEES MEER

BioDeposit Agro is een zeer hydroscopisch middel. Dit wordt verklaard door het feit dat turf en sapropeel zeer geschikt zijn voor het absorberen en vasthouden van vocht, en dit tot 300% van het volume in verhouding tot de droge stof.

CLOSECLOSE


5. Hoe BioDeposit Agro nematoden onderdrukt?

LEES MEER

Wetenschappelijke testen werden uitgevoerd door de erkende laboratoria waaruit blijkt dat schimmels van saprofytische nematoden, die aanwezig zijn in ons product, een onderdrukkend effect hebben op fytopathogene nematoden, waardoor de hoeveelheid nematoden in de bodem vermindert.

CLOSECLOSE


6. Is het mogelijk om BioDeposit Agro en Elixir apart te gebruiken?

LEES MEER

De beste resultaten worden bereikt door BioDeposit Agro en BioDeposit Elixir gezamenlijk te gebruiken, omdat Agro heilzame voedingseigenschappen creëert, terwijl Elixir de vitaliteit en groei van uw planten verbetert.

CLOSECLOSE